gallery/82959097_777425709410761_6466775658784620544_n
Mire sevini ne Radion Yjet Aty ku Muzika dhe Argetimi Nuk Kan Fund
gallery/screenshot_6
Radio Yjet

Radio Yjet startoi për herë të parë me 25.09.2016 nga ora 20.00vetem ne program startues ku kesaj radio ju krijua besimi tek një numër i madhë miqësh dhe dëgjues si nga vendëlindja ashtu dhe nga Diaspora mbarë Shqiptare.Radio Yjet mbetet një redaksi e cila nuk do të ket cenzure , por do të bën përpjekje që të sjellë risi me skema programore të larmishem ..

 

 

–  Radio Yjet me studio qendrore në Danimark,me nje staf të përgatitur në mënyren më të mundshëm profesoniale! Që nga kjo kohë Radio Yjet për pikësynim ka që të ngritë zërin pranë shoqëris dhe dëgjueshmëris botërishtë Shqiptare,me skema programore dhe emisione të rregullta...Motoja e Radio Yjeve është: ne vendëlindjen e sjellim me afër gjithmonë! Ju mirëpresim me përplotë kënaqësi të bëheni pjesë e jona!

Me Respekt Stafi drejtues www.radioyjet.dk

gallery/a04e83619c217d62e1a64e9849d56048_220x220
gallery/7d58e6d0ca14212877dd222ba0ad5123_210x280

Ndegjo RadioYjet Duke Klikue Play

gallery/96f8bec8b65b7d53669029c605d70ff3_220x40
gallery/a3e09f88872a915d5cd84735b553e719_210x45
gallery/8839bbf041bbee9453d59a7f657194f5_220x40
gallery/805f91ac54ad5c401fe772def882ed86_210x45

Na Kontaktoni ne Skype & Viber

gallery/1200px-skype_logo_(2019–present).svg
http://topelitaradio.com/gallery_gen/b2a11570b8ea7761e75a0762677002cb_143x143
gallery/561e62b4902c76e24423dacf10e1aeec_700x280
Emri Juaj  
Mbiemri Juaj  
VendBanimi  
Deshira Muzikore  
Message  

Formulari i Urimeve Dhe Pershendetjeve

gallery/music

Mundësia për mes verzionit Skype:

Mundësia për mes verzionit Viber:

Mundësia për mes verzionit Email:

Mundësia për mes verzionit whatsapp:

RadioYjet.Dk

+4591689525

Radioyjet@hotmail.com

Kontakto Administratorin e RadioYjeve

+38349256467

gallery/ecacd85e446e6227cd78e48763bb390b_700x300

Per Me Shum Info Na Kontaktoni Ne :

gallery/4cc7d648afbfe43bf19dde58ae947a3f
http://zonashqip.weebly.com/uploads/7/3/7/5/7375401/44339368-2226650870741446-1346485806507753472-n_orig
gallery/captureddd

+4591689525

  Skype:RadioYjet Viber:+4591689525