gallery/82959097_777425709410761_6466775658784620544_n
gallery/radioyjet
Mire sevini ne Radion Yjet Aty ku Muzika dhe Argetimi Nuk Kan Fund
gallery/a04e83619c217d62e1a64e9849d56048_220x220
gallery/7d58e6d0ca14212877dd222ba0ad5123_210x280

Parashikimi i Motit Ne Kosov

http://studiotrimi.com/gallery_gen/329a58135d6afcf60a40dccc1d4e279b_220x40
http://studiotrimi.com/gallery_gen/ae2ff90783abcf330029d60860503667_220x40
http://studiotrimi.com/gallery_gen/d90cba2130b37635c23731af472073ec_220x40
http://studiotrimi.com/gallery_gen/62c444cc6b3af565f2c607608caf0206_220x40

Na Kontaktoni ne Skype & Viber

gallery/1200px-skype_logo_(2019–present).svg
http://topelitaradio.com/gallery_gen/b2a11570b8ea7761e75a0762677002cb_143x143

Skype : RadioYjet  & Viber : +4591689525

gallery/561e62b4902c76e24423dacf10e1aeec_700x280
Emri Juaj  
Mbiemri Juaj  
VendBanimi  
Deshira Muzikore  
Message  

Formulari i Urimeve Dhe Pershendetjeve

gallery/music

Mundësia për mes verzionit Skype:

Mundësia për mes verzionit Viber:

Mundësia për mes verzionit Email:

Mundësia për mes verzionit whatsapp:

RadioYjet.Dk

+4591689525

Radioyjet@hotmail.com

Kontakto Administratorin e RadioYjeve

+38349256467

gallery/ecacd85e446e6227cd78e48763bb390b_700x300

Per Me Shum Info Na Kontaktoni Ne :

gallery/4cc7d648afbfe43bf19dde58ae947a3f

Stafi i RadioYjet Perbehet Nga  :

+4591689525